Update voor Androidify duidt op grote marketingcampagne en Nexus 6

Google lijkt te zijn begonnen met een grote marketingcampagne voor het besturingssysteem Android. Er zijn drie nieuwe advertenties verschenen, en er is een slogan bedacht voor Android. Daarnaast wordt er gehint naar de Nexus 6.

Google Android is een platform voor iedereen. Dit wil Google ook duidelijk maken met de nieuwe slogan “Be together. Not the same.” Arm, rijk, Android moet bereikbaar zijn voor iedereen op de wereld.

In aanloop naar de aankondiging van de Nexus 6, welke waarschijnlijk morgen zal plaatsvinden, zijn drie nieuwe video’s uitgebracht. In de video’s zijn nieuwe figuren uit Androidify te zien.

De video’s zijn opgedoken, samen met een link die linkt naar een pagina van Google. Deze pagina is nu offline, maar lijkt online te komen zodra de Nexus 6 met Android L is aangekondigd.

In een van de video’s duidt Google duidelijk op de aankondiging van een nieuwe smartphone; vermoedelijk de Nexus 6. Daarnaast zien we in een video een figuur met een tablet; wat zomaar eens de Nexus 9 zou kunnen zijn.

Androidify is een applicatie van Google zelf, waar nu enkele nieuwe elementen zijn toegevoegd om je eigen Android-mascotte aan te kleden.

Androidify
Androidify
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via

Lees ook

Reageer op dit artikel