Google Play Store 5.1 met vernieuwingen uitgerold (+ APK)

Google is begonnen met het uitrollen van een update voor de Google Play Store. De update betreft Google Play Store 5.1 en bevat een aantal interessante wijzigingen. Vooral voor de gebruikers van Android 5.0 Lollipop zijn een aantal nieuwe elementen toegevoegd.

Google Play Store 5.1

De Play Store wordt momenteel bijgewerkt naar versie 5.1.11. De nieuwe versie van de Google Play Store bevat een aantal nieuwe dingen waaronder een nieuwe optie in de menulijst; ‘Mijn account’. In mijn account kan je in kaart-weergave de beschikbare betaalmethoden terugvinden, zoals PayPal of je Google Play saldo. Hier kan je eveneens nieuwe betalingsmethoden toevoegen of wijzigen.

Google Play Store 5.1

De kaart onder de betaalmethoden geeft inzicht in de laatst aangeschafte producten. In de bestellingsgeschiedenis kan je naast applicaties ook in-app aankopen, tijdschriften, boeken, muziek en films terugvinden die je via de Play Store hebt aangeschaft. In de menulijst in de Play Store is de weergave van het account licht aangepast. De achtergrondfoto, de header, is wat groter weergegeven in het menu.

Bezitters van een toestel met Android 5.0 Lollipop zullen daarnaast wat extra effecten zoals schaduwen te zien krijgen in de nieuwe update naar Play Store 5.1. De update naar Google Play Store 5.1.11 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Wil je niet zolang wachten? Download dan hier de APK voor Google Play Store 5.1.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel