Google Play Store 5.0.37 uitgebracht (+ APK)

Een nieuwe versie van de Google Play Store is uitgebracht. De nieuwe versie van de applicatiewinkel krijgt het versienummer 5.0.37 mee.

In Google Play Store 5.0.37 vinden we geen grote wijzigingen. De grote update naar versie 5.0 werd onlangs al uitgerold met het Material Design. In Google Play Store 5.0.37 vinden we een nieuwe permissie die toegang vraagt tot de sensoren van wearables met Android Wear.

PlayStore5.0_2

De gegevens kunnen worden uitgelezen van draagbare sensoren zoals hartslagmeters. De nieuwe permissie kan vermoedelijk updates geven op basis van de lichamelijke activiteit.

Google zal vanaf nu beginnen met het uitrollen van de update voor de Play Store. Voor de nieuwe versie van de app is geen update noodzakelijk, deze update wordt via de server doorgevoerd op je toestel. Mocht je niet zolang kunnen of willen wachten dan kan je hier de APK van Google Play Store 5.0.37 downloaden.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel