Google Play Store 4.8.20 vrijgegeven (+ APK download)

Google heeft een nieuwe versie van de Play Store uitgebracht. Google Play Store 4.8.20 is niet zo’n grote update als de vorige, maar heeft toch een aantal kleine veranderingen en bugfixes.

De applicatiewinkel Google Play Store heeft een update gekregen naar 4.8.20. Onlangs verscheen Google Play Store 4.8.19 waar grote veranderingen werden doorgevoerd. Zo werd de ondersteuning voor PayPal toegevoegd, werden de knoppen groter en werd de interface op sommige plekken aangepast.

Google Play Store 4.8.20In Google Play Store 4.8.20 zijn volgens een bron, de namen van titels aangepast in de Google Play Store van de tabbladen. Dit zijn echter kleine wijzigingen en zullen veel gebruikers niet eens opvallen. Verder bevat de Google Play Store 4.8.20 enkele bugfixes waardoor enkele stabiliteitsproblemen uit de applicatiewinkel voor Android zijn verholpen.

De nieuwste versie van de Google Play Store zal op korte termijn uitgerold gaan worden. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je hier de APK downloaden.

Hoewel wij de APK-download zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel