Google Play Store 5.4.10: voegt immersive modus toe (+ APK)

Google heeft een update uitgebracht voor haar online applicatie winkel, Google Play Store. In de Google Play Store kunnen apps, films en muziek gedownload worden. In Google Play Store 5.4.10 heeft de immersive modus toegevoegd, dit maakt de applicatie nog mooier.

Play Store 5.4.10

Met Google Play Store 5.4.10 voegt Google nieuwe Material Design elementen toe aan haar applicatie winkel. De zogeheten immersive modus betekent eigenlijk niets meer dan een transparante notificatiebalk met daaronder de informatie van bijvoorbeeld een applicatie. Op onderstaande schermafbeelding is het verschil tussen oud (links) en nieuw (rechts) te zien.

google-play-store-oud-non-immersivegoogle-play-store-nieuw-immersive
Versie 5.4.10 van de Google Play Store wordt automatisch verstuurd naar je smartphone of tablet, kun je zolang niet wachten? Download dan hier de Play Store 5.4.10 APK.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel