Carbon na vijf maanden terug in Play Store

Carbon, een Twitter cliënt die schitterde in afwezigheid, is sinds vandaag weer te vinden in de Google Play Store. Naast een grote update geeft de ontwikkelaar ook al een kleine tease naar wat we kunnen verwachten van Carbon.

Carbon

Carbon heeft versie 2.3 van haar applicatie uitgebracht en brengt met deze update een aantal fixes met zich mee. Zo zijn de voorbeeldweergaven van Instagram foto’s gerepareerd en worden YouTube video’s in volledig scherm weergegeven. Daarnaast is het inmiddels verdwenen Twitpic uit de lijst van upload diensten gehaald.carbon-twitter

Verder heeft de Snelle tijdlijn-weergave een iets bredere layout gekregen en is aan diezelfde weergave een button toegevoegd waarmee je een tweet kunt opstellen. Daarnaast heeft de ontwikkelaar een aantal bugs opgelost en de app sneller gemaakt. In de toekomst kunnen we een update verwachten die Carbon in een Material Design jasje moet steken, zo laat de ontwikkelaar Dots & Lines weten via Google+.carbon-twitter-2Wil je de Twitter client Carbon ook proberen? Download deze dan geheel gratis vanuit de Google Play Store.

Carbon for Twitter
Carbon for Twitter
Ontwikkelaar: dots & lines
Prijs: Gratis

Via: Smartdroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel