Carbon for Twitter 2.4 voorzien van nieuwe mogelijkheden

De in het begin ‘gehypte’ Twitter-app Carbon maakte een aantal maanden geleden een comeback. Nu is er weer een interessante update uitgebracht voor Carbon die de applicatie brengt naar versie 2.4, inclusief een reeks nieuwe mogelijkheden. Is het genoeg om de concurrentie bij te benen?

Carbon 2.4

De ontwikkelaars van Carbon for Twitter hebben een nieuwe versie uitgebracht van de donkergekleurde Twitter-app. Bij de introductie van de app, in 2012, ontstond er een hele hype om de Twitter-app Carbon. Echter liet de applicatie maar steeds op zich wachten. De hype die in het begin er was, was bij de release van Carbon voor Android in februari 2013 vrijwel verdwenen. In maart van dit jaar maakte Carbon een comeback. Nu is versie 2.4 van Carbon uitgebracht.

Carbon for Twitter 2.4

In de update voor Carbon vinden we de nieuwe quote retweet functionaliteit die Twitter een poosje terug lanceerde. Verder worden GIF’jes en video’s ondersteund. Wanneer er meerdere foto’s in een tweet staan worden deze nu weergegeven en niet beperkt tot een enkele foto. In Carbon 2.4 worden verder previews van Periscope getoond en zijn er tal van bugs gefixt met bijvoorbeeld notificaties, previews en stabiliteit.

Carbon for Twitter 2.4

Carbon for Twitter 2.4 kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Play Store.

Carbon for Twitter
Carbon for Twitter
Ontwikkelaar: dots & lines
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel