Falcon Pro 3 met strak Material Design verschijnt in Play Store

Falcon Pro was een van de grootste en populairste Twitter-apps voor Android. Vandaag is de update voor Falcon Pro uitgebracht. Falcon Pro 3 is geheel voorzien van Material Design en een erg gelikte look.

Falcon Pro 3

In juni 2013 kwam het grote succes van Falcon Pro tot een einde. Falcon Pro behaalde toen het API-token limiet die door Twitter is opgelegd, om meer gebruikers naar de eigen apps van Twitter te krijgen. In de nieuwe versie van Falcon Pro 3 vinden we enkele maatregelen die een volgende teleurstelling moet voorkomen bij Falcon Pro-gebruikers.

Falcon Pro 3

Falcon Pro 3 is vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd. De nieuwe versie van de Twitter-app verscheen al meerdere keren als preview, zo schreven we hier en hier. Nu is het moment dat de applicatie voor iedereen beschikbaar is.

Falcon Pro 3

Falcon Pro: met Material Design

Falcon Pro 3 is voor een deel voorzien van Material Design, niet volledig want we zien niet alle elementen uit de nieuwe lijn van Google terugkomen. De nieuwe versie van Falcon Pro ziet er erg gelikt uit en is voorzien van kleurrijke balken, meerdere kolommen, push-notificaties maar tot nu toe is er enkel het donkere thema. Aan boord van Falcon Pro 3 is ook de url-verkorter te vinden en natuurlijk het toevoegen van een foto.

Falcon Pro 3

API token limiet

Om een volgende API-token limiet uit te stellen of misschien wel te voorkomen, heeft de ontwikkelaar van Falcon Pro 3 een andere weg gekozen om de betalingen te regelen. De applicatie is weliswaar gratis verkrijgbaar, maar het toevoegen van een account kost geld. Voor elk account dat toegevoegd wordt, moet betaald worden.

Falcon Pro 3

Betaling

Het eerste account dat je toevoegt kost je omgerekend €3,38. Elk account dat je daarna toevoegt kost je omgerekend €1,69. Falcon Pro 3 maakt het wel mogelijk om gratis de Twitter Demo-lijsten te bekijken, maar zonder accounts is de applicatie natuurlijk onbruikbaar.

Falcon Pro 3

Download Falcon Pro 3

Falcon Pro 3 is een hele verbetering en wij hebben er alle vertrouwen in dat de applicatie een groot succes gaat worden. Via onderstaande button kan je Falcon Pro 3 downloaden uit de Play Store.

Wat vind jij van de nieuwe Falcon Pro 3? Laat het weten in de comments.

Falcon Pro 3
Falcon Pro 3
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel