Twitter-app Talon krijgt ondersteuning voor Android Wear

De ontwikkelingen van de Twitter-app Talon lijkt geen einde te kennen. In de nieuwe update 2.4 van Talon for Android biedt de Twitter-applicatie ondersteuning voor Android Wear. Maar de ontwikkelaar heeft nog een aantal functies toegevoegd aan de applicatie.

Talon voor Android heeft wederom een update uitgebracht voor de Twitter-app. De ontwikkelaar van Talon voor Android staat bekend om zijn uitgebreide updates. In maart van dit jaar kwam een grote update uit met tal van nieuwe functies en in april kwam nog een uitgebreide update uit voor de Twitter-applicatie.

Talon for Android

In de nieuwe versie van de applicatie biedt het als eerste Twitter-applicatie de ondersteuning voor Android Wear. Android Wear is het draagbare horloge die binnenkort op de markt uitgebracht zal gaan worden. De toevoeging van de ondersteuning voor Android Wear zorgt ervoor dat notificaties van tweets naar de ‘wearable’ (horloge) wordt gestuurd.

In Talon voor Android 2.4 is verder de mogelijkheid toegevoegd om tweets te vertalen middels een Google Translate scherm dat geopend wordt in de applicatie. Wanneer tweets meerdere afbeeldingen bevat, kunnen de meerdere afbeeldingen nu ook bekeken worden.

Ook nieuw in Talon voor Android 2.4 is de mogelijkheid tot het inplannen van tweets, zodat ze op een later moment geplaatst worden. De update voor Talon bevat verder een aantal bugfixes voor een betere gebruikservaring.

Talon voor Android is voor €1,45 te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel