Talon 6.0: enorme update maakt deze Twitter-app nog aantrekkelijker

Talon for Twitter is geen onbekende speler voor Android. De Twitter-app is onder een groot publiek bekend en nu is Talon 6.0 uitgebracht. Deze update brengt een flinke wijziging in de UI (User Interface) en brengt veel nieuwe functies. Wat brengt Talon 6.0 ons allemaal?

Talon 6.0

De ontwikkelaar Luke Klinker heeft weer veel tijd en aandacht geschonken aan zijn Twitter-app Talon for Twitter. De applicatie werd in de afgelopen weken als beta-versie getest met een nieuw ontwerp en nu is Talon 6.0 voor iedereen beschikbaar. Talon 6.0 kent namelijk een sterk verbeterde interface en een nieuw design.

Talon for Twitter 6.0

Nieuw design

Met grote regelmaat verschijnen er updates en dit is dus er eentje van. Na het openen van de app valt op dat de vormgeving van de tweets en de profielen flink is verbeterd. Daarbij kun je gesprekken binnen tweets bekijken en niet enkel meer de antwoorden. Talon 6.0 bevat verder geavanceerde filter-opties voor zowel profielen, tweets als interacties en je kunt de lijsten van gebruikers bekijken bij de profielen.

Verbeteringen en gestures

Ook zijn er in Talon 6.0 verschillende handige gebaren (gestures) toegevoegd. Zo kun je snel een foto sluiten door er over te vegen. Tevens vinden we verbeteringen bij het tweet-opstel venster en bij de weergave van een artikel.

Echter is de changelog in de Play Store niet het enige wat er gewijzigd is. Er zijn nog veel meer verbeteringen doorgevoerd. Zo is de lay-out voor tablets nog beter geworden, is de snelheid van het laden van afbeeldingen en dataverbruik geoptimaliseerd en is er nog veel en veel meer beter geworden in Talon 6.0.

Downloaden

Gebruikers die Talon for Twitter hebben geïnstalleerd kunnen de update vanaf nu downloaden uit de Play Store. De applicatie kost eenmalig 3,39 euro.

Talon for Twitter
Talon for Twitter
Ontwikkelaar: Luke Klinker
Prijs: € 3,19
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel