Talon-ontwikkelaar introduceert messaging-app ‘Pulse’

Klinker Apps, de ontwikkelaar van verschillende geliefde apps zoals Talon for Twitter, heeft een nieuwe app uitgebracht. Dit keer is het de messenger-app Pulse. Gehuld in strak Material Design en vol interessante mogelijkheden moet Pulse een interessante berichten-app zijn. Pulse moet onder andere je SMS-applicatie vervangen.

Pulse

Pulse is de naam van de nieuwe berichten-app van Klinker Apps. In september kregen we al de beta-versie van de applicatie te zien, die toen nog geen definitieve naam had gekregen. De app werd toen Messenger genoemd. Pulse is nu de definitieve naam en moet de SMS-applicatie op je smartphone gaan vervangen. De app bundelt je SMS en MMS-berichten in een Material Design omgeving en laat je ook de thema’s aanpassen. De app is nu voor iedereen beschikbaar.

Brede ondersteuning

De applicatie heeft een handige feature gekregen die het mogelijk maakt om berichten vanaf verschillende apparaten te bekijken en te beantwoorden. Naast de Android-app is Pulse er ook als web-app, Chrome-extensie en Chrome-app. Daarnaast kan je ze beantwoorden vanaf je tablet, een andere Android-telefoon of je televisie met Android TV. Ook is er een Firefox extensie beschikbaar die toegang geeft tot de SMS-functionaliteit.

Pulse SMS tv

Gifjes, snoozen en meer

De SMS-app gaat verder dan hoe we SMS/MMS echt kennen. Zo is er Giphy integratie voor het vinden en versturen van gifjes. Je kunt ook direct vanuit de Pulse SMS-app een video of foto maken of je locatie versturen. Daarnaast kan je telefoonnummers aan de zwarte lijst toevoegen en kan je notificaties snoozen. Voor het snel beantwoorden van een bericht is er de Quick Reply support en er is natuurlijk ondersteuning voor dual-sim.

De berichten kunnen automatisch geback-upt worden en weer hersteld worden als dit nodig is. Voor de beveiliging wordt gebruik gemaakt van end-to-end encryptie en je kunt snel toegang krijgen tot berichten door ze te pinnen.

Downloaden

Pulse is dus echt een vervanger voor je SMS-berichten app. De dienst maakt dus niet net als bij WhatsApp en Telegram gebruik van je internet, maar gaan uit je bel-sms bundel. Mocht je berichtenbundel bij je provider niet onbeperkt zijn, dan is het goed rekening hiermee te houden. De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store. Voor sommige functies is een in-app aankoop noodzakelijk.

Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)
Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel