Alternatieve, strakke Messenger van Talon-ontwikkelaar nu open beta

De ontwikkelaar van de bekende Twitter applicatie Talon heeft zijn meest recente werk nu als open beta beschikbaar gesteld. Messenger zoals de app nu nog heet is een fraai alternatief voor je SMS en MMS app op je telefoon.

Messenger als open beta

Na de overweldigende reacties op de gesloten beta heeft Luke Klinker besloten de app als open beta aan te bieden. Messenger is volgens Klinker nog niet de definitieve naam van de app. Wat wel vast staat is dat de app nu al zeer uitgebreid is. Zo kun je GIF’jes sturen, foto’s, video’s, je eigen locatie en contacten delen. Het plannen van berichten is eveneens mogelijk, ook kun je een nacht-thema kiezen als het standaard thema te licht is.

Messenger Klinker Apps

Handig aan de Messenger is dat berichten naar verschillende platformen gesynchroniseerd kunnen worden zoals desktop maar ook Android TV. Op die manier kun je altijd en overal communiceren. Hoewel Messenger een gratis app zal zijn kost de synchronisatie functie wel een kleine maandelijkse bijdrage. Voor drie maanden zal de ontwikkelaar 2 dollar rekenen, betaal je voor een jaar dan kost dat 6 dollar.

Om de Messenger applicatie te installeren kan je je aanmelden als tester, dat kan via deze link. Je kunt ook via onderstaande button de app downloaden. Na het downloaden kan je direct aan de slag met de app.

Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)
Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)
Ontwikkelaar: Maple Media
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel