Notifly: direct berichten beantwoorden dankzij handige ‘chat-heads’

Notifly is een handige applicatie voor als je gebruik maakt van verschillende berichten-apps. Denk aan WhatsApp, Hangouts, Telegram en Twitter. Je krijgt chat-heads in je scherm te zien bij een nieuw bericht, die doen denken aan Facebook Messenger. Nu kan je deze dus ook voor andere Android-apps gebruiken.

Notifly

Snel berichten beantwoorden zonder eerst de hele app te openen? Dat kan vanaf nu met de app Notifly. Deze handige applicatie geeft bij nieuwe berichten een cirkel weer over het huidige scherm. De positie van de cirkel, ofwel chat-head, kan je aanpassen naar eigen wens. Heb je hem liever links boven in beeld? Of liever rechts onder in beeld?

De dienst biedt ondersteuning voor Twitter, Hangouts, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype en nog verschillende andere diensten. In de gratis versie kan je geen uitgebreide instellingen aanpassen. Onderdelen zoals de kleur van het melding-venster kan je alleen aanpassen in de pro-versie die je aan kunt schaffen middels een in-app aankoop.

Vanuit een melding kan je direct reageren, maar je kunt de melding ook dichtklikken. Wil je toch de gehele conversatie openen, dan kan dat direct vanuit de melding. Zo open je met een druk op de knop de app van WhatsApp en dergelijke.

Downloaden

Je kunt Notifly gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Notifly
Notifly
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel