quickReply: handige Android N notificaties op eerdere Android-versies

De app quickReply maakt het mogelijk om ook op eerdere versies van Android gebruik te maken van de nieuwe Android N notificaties. Bij deze notificaties kun je direct antwoorden zonder de bijbehorende applicatie te openen.

QuickReply

Door gebruik te maken van quickReply kun je razendsnel antwoorden op nieuwe notificaties. Wie op de Reply knop drukt bij een notificatie kan meteen beginnen met het tikken van een antwoord en vervolgens verzenden. Deze functionaliteit komt uit de Android N preview versie waarin deze handige wijze van antwoorden een belangrijke nieuwe functie is.

In het instellingenscherm van quickReply zijn ook snel antwoorden te definiëren en je kunt per applicatie aangeven of quickReply zijn werk mag doen. Je kunt ook aangeven dat notificaties automatisch verwijderd mogen worden bij het openen van de betreffende app. Verder is het mogelijk om te bepalen welke acties er allemaal uitgevoerd mogen worden.

quickReply app

De app quickReply is gratis verkrijgbaar via de Google Play Store en werkt op Android 5.0 Lollipop en hoger. De pro-versie van quickReply kost 2,49 euro en geeft je sneller toegang tot emoji’s en de mogelijkheid tot het verbergen van notificaties op het vergrendelingsscherm.

quickReply (chatHeads)
quickReply (chatHeads)
Ontwikkelaar: Jawomo
Prijs: Gratis
quickReply Pro Unlocker
quickReply Pro Unlocker
Ontwikkelaar: Jawomo
Prijs: € 1,49
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel