Google Messenger krijgt kleurrijke update (+ APK)

Google heeft de berichten-app Google Messenger een update gegeven. Met de update zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, maar het is nu ook mogelijk om zelf de kleuren in te stellen.

De berichten-app Messenger werd een kleine maand geleden uitgebracht door Google. Met de update die vandaag is verschenen voor Messenger zijn een aantal bugs opgelost. De soms wat haperende animaties zijn nu vloeiender en werkt de applicatie over het algemeen nu soepeler. De belangrijkste nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om per contact de thread met berichten een eigen gekozen kleur mee te geven. Voorheen bepaalde de applicatie zelf de kleuren per contactpersoon. Er is nu keuze uit 34 verschillende kleuren.

google_messenger

Google Messenger vervangt niet Google Hangouts, maar is echt bedoeld voor het ontvangen en versturen van SMS- en MMS-berichten. De applicatie is helemaal vormgegeven in Material Design en de update wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Mocht je niet zolang kunnen of willen wachten, dan kan je hier de APK van Google Messenger downloaden.

Berichten
Berichten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel