Google Messenger 1.4: geanimeerde stickers en locatie delen

Google heeft een update uitgebracht voor haar Messenger applicatie. Met Messenger 1.4 kun je SMS en MMS-berichten versturen en nu ook geanimeerde stickers.

Google Messenger 1.4

Met de update naar versie 1.4 brengt Google een aantal nieuwe functionaliteiten in haar Messenger applicatie. Stickers waren al even beschikbaar in chat-app Telegram, maar nu kun je ook stickers toevoegen aan je SMS-bericht. In Google Messenger zijn nu al een aantal sticker collecties te vinden waaronder een met dieren.google-messenger-14Ook maakt de update het makkelijker om je locatie te delen met een contactpersoon. Wanneer je op het paperclip-icoontje tikt kun je selecteren dat je een locatie wilt delen.google-messenger-14-2Google Messenger 1.4 is nu al verkrijgbaar via de Google Play Store via onderstaande button. Zie je de update nog niet dan zul je nog even moeten wachten tot dat deze is vrijgegeven voor jouw account.

Update 22:12: In versie 1.4 van Google Messenger is ook de mogelijkheid aanwezig om snel door een conversatie te scrollen. De scrollbalk verschijnt aan de rechterzijde van het scherm en zorgt er voor dat je snel een eerder bericht kunt vinden.

Berichten
Berichten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Screenshots: 9to5Google

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel