Google Messenger 1.2 update brengt GIF’jes en widget

In november vorig jaar bracht Google haar eigen berichten-app Google Messenger uit. Deze applicatie maakt het mogelijk om in Material Design je berichten te versturen. De update van Google Messenger naar versie 1.2 geeft de app een aantal nieuwe functies.

Voor het versturen van SMS-berichten of MMS-berichten gebruik je misschien nog wel de standaard berichten-app op je telefoon. Google lanceerde vorig jaar november een nieuwe applicatie onder de naam Google Messenger. Deze applicatie kreeg in december een kleurrijke update en vandaag zijn we aangekomen bij versie 1.2.

Google Messenger 1.2

Google Messenger 1.2 bevat een aantal nieuwe dingen. Vanaf nu is het bijvoorbeeld mogelijk om GIF-bestanden door te sturen naar de ander. De bewegende plaatjes worden dan als MMS-bericht naar de ander verzonden. Leuk om bijvoorbeeld de dansende kat naar je moeder te sturen. WhatsApp biedt namelijk nog geen ondersteuning voor GIF-plaatjes en de kans is aanwezig dat ze geen Telegram heeft, dat namelijk wel GIF-ondersteuning biedt.

Google Messenger 1.2

Nieuw in Google Messenger 1.2 is ook de widget. Deze kan je op je homescreen plaatsen en geeft je snel toegang tot je berichten. Het formaat van de widget kan je naar eigen wens aanpassen. In de nieuwe versie zijn verder prestatieverbeteringen en bugfixes doorgevoerd. Je kan via onderstaande button de nieuwe versie van Google Messenger downloaden uit de Play Store.

Berichten
Berichten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel