Twitter-applicatie Talon for Android krijgt grote update

Twitter-applicatie Talon for Android, heeft zojuist versie 2.0 in de Play Store gezet. De ontwikkelaar van Talon brengt met de update een hoop nieuwe mogelijkheden met zich mee.

De Twitter-applicatie Talon staat sinds januari van dit jaar in de Google Play Store. De changelog is flink en dat verklaart ook gelijk waarom het zo’n grote en belangrijke update is.
Naast nieuwe functies die Talon for Android nu heeft, heeft de ontwikkelaar gelijk ook de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid aangepakt en enkele bugs in de applicatie verholpen.

Talon for Android

Een van de nieuwe functies is de Discover functie in Talon. Recente gebeurtenissen zoals een nieuwe volger of een door jou geplaatste tweet, die als favoriet wordt gemarkeerd, zie je dan in een oogopslag terug. De Discover functie in Talon is te vergelijken met de ‘Ontdekken’ tab van Twitter zelf. Verder zal de applicatie na de update veel minder batterij verbruiken, zowel tijdens het gebruik, als in stand-by.

Talon for Android

In de profielen van gebruikers zijn de laatst geplaatste video’s en foto’s te zien. De galerij-weergave laat de geüploade media zien die naar Twitter’s eigen fotodienst zijn geplaatst. Met Talon for Android kan in andermans profiel ook de mentions aan die persoon ingezien worden. De ontwikkelaar heeft met diverse nieuwe animaties de applicatie nog strakker vormgegeven. Talon maakt het nu ook mogelijk om widgets te plaatsen op een van je homescreens en biedt daarnaast integratie aan voor de lockscreen-widget van Dashclock.

Talon for Android

Tweets kunnen handmatig of middels live-stream opgehaald worden. Talon for Android biedt helaas nog geen mogelijkheid aan tot het ontvangen van push-notificaties. Los van de eerder genoemde functies, heeft de ontwikkelaar op Google+ de gehele changelog staan. De 2.0 update van Talon for Android is inmiddels te downloaden uit de Google Play Store voor €1,45.

Download Talon for Android

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel