Fenix for Twitter publiekelijk beschikbaar gemaakt in Play Store

Ontwikkelaar mvilla heeft Fenix for Twitter publiekelijk beschikbaar gemaakt in de Play Store. De app was al enige tijd te testen via een speciale beta-groep. De applicatie kenmerkt zich door haar strakke, minimalistische weergave en haar snelle werking.

Na maanden van testen heeft de ontwikkelaar Mvilla de applicatie Fenix voor Twitter in de Play Store gezet. Fenix is de zoveelste applicatie die zich kenmerkt als derde-partij Twitter-app. De interface van Fenix is strak en fris eruit, en is echt ontworpen voor Android. Doordat de applicatie zich kenmerkt als  een snelle Twitter-app werkt de applicatie bijzonder prettig.

Fenix for Twitter                    Fenix for Twitter

Fenix for Twitter is te downloaden voor €1,99 uit de Play Store. Twitter heeft een bepaald limiet van het aantal gebruikers van nieuwe Twitter-apps ingesteld een tijdje terug. Hiermee is het voor nieuwe Twitter-toepassingen niet altijd interessant om hun app te lanceren. Fenix is door zijn prijs wellicht bedoeld voor de echte fans, en daardoor wat hoger geprijst, maar een zeer nette, snelle, degelijke Twitter-app is Fenix for Twitter zeker.

Fenix for Twitter

Zoals gezegd is Fenix for Twitter voor €1,99 te downloaden uit de Google Play Store. Fenix for Twitter werkt op zowel tablets, als op de smartphone.

Lees ook

Reageer op dit artikel