Terugbetaling Play Store nu definitief verruimt naar 2 uur

Google heeft de tijd om aanspraak te maken op de teruggave van je geld definitief verruimd naar twee uur. Tot voor kort was dit nog een kwartier. Echter leek in diverse situaties dat 15 minuten te weinig was om hierin een applicatie te kunnen proberen. Eerder kwamen al geruchten naar buiten dat Google het teruggave-beleid aan ging passen.

Sommige applicaties of games bevallen niet zo goed als je had gehoopt. Binnen 15 minuten kan je in de Google Play Store een verzoek indienen om je geld terug te krijgen. Maar daar is nu verandering in gekomen. Google heeft de tijd verruimd naar twee uur. Het is hierdoor mogelijk om een applicatie of game die je niet bevalt, later ’terug te brengen’.

teruggave Play Store

Hoewel dit goed nieuws is, was het een paar jaar terug beter. Google hanteerde toen een teruggave-beleid van 24 uur om je geld terug te krijgen. Google heeft de aanpassing om binnen twee uur nog je geld terug te kunnen krijgen nu officieel bevestigd. Vorige maand doken er al berichten op dat deze tijd opgerekt zou worden naar twee uur.

Via Google, AndroidPolice

Lees ook

Reageer op dit artikel