Play Gift Cards in meer landen verkrijgbaar, waaronder in België

Google heeft het aantal landen waar de Google Play Gift Cards verkrijgbaar zijn uitgebreid. Vanaf vandaag zijn er zes landen toegevoegd waar de cadeaukaarten voor de Play Store aangeschaft kunnen worden, waaronder België.

In België en vijf andere landen in Europa, zijn vanaf vandaag de cadeaubonnen voor de Google Play Store te koop. In België zullen de Google Play Gift Cards beschikbaar zijn bij de winkelketens Fnac, Carrefour Hypermarchés en Carrefour Express.

play-gift-card-belgie

De cadeaubonnen voor de Play Store waren eerder al opgedoken, maar toen gaf Google aan ‘Coming Soon’. Nu is de lijst met verkooppunten dus bekend. De kaarten zijn er in België in 15, 25 en 50 euro.

Naast Belgiē zijn er nog vijf Europese landen bijgekomen waar nu de Play Store Gift Card beschikbaar is. Het gaat om  Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Ierland. Daar zijn de kaarten er in 150, 250 en 500 kronen beschikbaar.

Play Gift Cards zijn een ideale vervanger voor degenen die geen creditcard willen aanschaffen. Op de Gift Card staat een tegoed waarmee je apps, films, boeken, games en muziek kunt aanschaffen in de Google Play Store. Helaas zijn de Play Gift Cards vooralsnog niet verkrijgbaar in Nederland. In 28 andere landen, waaronder Duitsland, zijn de cadeaukaarten al langere tijd verkrijgbaar.

Lees ook

Reageer op dit artikel