Dit zijn de beste apps en games van 2014 volgens Google

De laatste maand van 2014 breekt bijna aan. Toch heeft Google nu een overzicht online gezet met daarin de beste applicaties van het afgelopen jaar. Niet alleen een overzicht met de beste apps van 2014 heeft Google online gezet, ook de beste muziek uit 2014 en de Android games zijn in de lijst te vinden.

Play Store 2014

Beste Android apps 2014

Het jaar 2014 is over een ruime maand afgelopen. Google heeft nu in de Play Store een uitgebreide lijst samengesteld met de beste Android applicaties en games uit 2014. In de lijst met applicaties vinden we onder andere de chat-app Telegram, waarvan vorige week de Material Design update werd uitgerold. Andere apps uit de lijst zijn Afterlight, Maps.me, Shazam, Wunderlist, Sunrise Calendar, Timehop, IFTTT en nog vele andere. Bekijk hier de lijst met beste Android apps uit 2014.

Beste Android games 2014

In het overzicht met de beste games van 2014 vinden we onder andere terug; Candy Crush Soda, FIFA 15 Ultimate Team, Cut the Rope 2, Farmville 2, Hay Day en nog vele andere games voor Android. Bekijk hier de lijst met beste games voor Android uit 2014.

Beste muziek uit Play Music 2014

Naast de applicaties en spelletjes heeft Google ook een lijst gemaakt met de beste muziek uit het afgelopen jaar. In deze lijst vinden we als aanrader de nieuwe CD’s van artiesten als The Fray, Passenger, Sam Smith, Bruce Springsteen en Maroon 5. Hier kan je de hele lijst bekijken met beste muziek uit 2014.

Lees ook

Reageer op dit artikel