Cut the Rope 2 uitgebracht voor Android

De Russische ontwikkelaars ZeptoLab heeft Cut the Rope 2 uitgebracht voor Android. Sinds december 2013 was de tweede versie van Cut the Rope al uitgebracht voor Apple iOS. De game is gratis te downloaden voor het Android besturingssysteem.

Cut the Rope 2 heeft zijn weg naar Android gevonden. Sinds 2010 is Cut the Rope al op de markt voor verschillende besturingssystemen en in 2011 kwam de game uit voor Android. Cut the Rope kreeg in 2012 de versie Cut the Rope: Experiments.

cut the rope 2

Het doel van Cut the Rope is om een snoepje in de bek van het groene monster Om Nom te krijgen. Het snoepje is bevestigd aan een of meerdere touwen en door met de vinger over het touw te gaan, wordt het touw doorgesneden. Bepaalde middelen kunnen het level moeilijker of makkelijker maken; zoals een ballon of bel die door het scherm vliegt.

Daarnaast kan je per level drie sterren verzamelen. Door het snoepje op een bepaalde manier over de sterren in het spel te laten vallen, krijg je bonuspunten. Cut the Rope bestaat uit een aantal verschillende boxen en in deze boxen zitten tal van levels. In Cut the Rope 2 zitten nieuwe personages en nieuwe locaties. De graphics zijn verbeterd, net als de geluiden in de game en de spelelementen.

Cut the Rope 2 is gratis te downloaden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel