Wunderlist 3 als compleet vernieuwde app uitgebracht voor Android

Taken-app Wunderlist is drie weken na de aankondiging, verschenen in de Google Play Store. De nieuwe versie van de applicatie heeft een nieuwe lik verf gekregen, inclusief een aantal nieuwe functionaliteiten.

Drie weken geleden kondigde de ontwikkelaars van Wunderlist de derde versie van de taken-app aan. De vormgeving van de applicatie oogt nu stukken moderner. Wunderlist telt meer dan 8 miljoen actieve gebruikers.
image

In Wunderlist 3 zijn zestig nieuwe verbeteringen doorgevoerd volgens de ontwikkelaar. Nieuw in de applicatie is de realtime-synchronisatie, en kunnen er openbare lijsten aangemaakt en gedeeld worden. Zo’n openbare lijst kan zelfs via sociale netwerken gedeeld worden. Tevens kan een lijst ingesloten worden op een website of verzonden worden als sms of e-mail.
image

Een van de verbeteringen is te merken in de snelheid van de applicatie, die flink ten goede is gekomen in Wunderlist 3. In Wunderlist 3 kunnen gebruikers commentaar achter laten zodat je met elkaar altijd up-to-date bent. Het gebruik van gestures, zogenoemde gebaren, is in Wunderlist 3 ook mogelijk gemaakt, zodat je met bepaalde handelingen makkelijker een actie uit kan laten voeren door de app.
image

Om sneller een takenlijst terug te vinden in de applicatie kan er gebruik gemaakt worden van hashtags. Door hashtags te koppelen aan je lijst kunnen zo items sneller gevonden worden. In de applicatie kan nu gekozen worden uit dertig nieuwe achtergronden en tien extra (betaalde) achtergronden. Ook biedt Wunderlist 3 meer mogelijkheden op het gebied van meldingen. Je kan in Wunderlist 3 precies aangeven welke meldingen je wel en niet wilt ontvangen.

Tot slot kunnen gebruikers gratis bestanden toevoegen aan een taak. De bestanden mogen maximaal 5MB groot zijn. Wunderlist 3 wordt vanaf nu uitgerold voor zowel iPhone, Android als op web. De versie voor Windows (Phone) 8 volgt later. Voor Mac en Chrome OS is Wunderlist 3 al wel verkrijgbaar.

Wunderlist: Taken & lijsten
Wunderlist: Taken & lijsten
Ontwikkelaar: 6 Wunderkinder GmbH
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel