Wunderlist 3 in aantocht, preview laat nieuwe interface zien

De taken-applicatie Wunderlist komt met een nieuwe update op korte termijn. De ontwikkelaar van de applicatie zal Wunderlist 3 binnenkort vrijgeven. In Wunderlist 3 beschikt de applicatie over een compleet vernieuwde interface. De update voor Wunderlist 3 komt voor zowel Android als voor Apple iPhone, iPad, Mac en Web beschikbaar.

De ontwikkelaars van Wunderlist hebben een teaser vrijgegeven van de nieuwe versie van de taken-app. In Wunderlist 3 zal de applicatie een frisse, nieuwe weergave krijgen en zal de synchronisatie een stuk verbeterd zijn tussen de verschillende apparaten met Wunderlist. Het delen van taken zal in Wunderlist 3 een stuk gemakkelijker worden, zo weet de ontwikkelaar al te melden. Daarnaast zal Wunderlist 3 ondersteuning krijgen voor gesprekken en realtime meldingen.

Wunderlist 3

Wunderlist is een taken-applicatie die door een grote groep gebruikers wordt gebruikt. Wunderlist bracht onlangs een update uit waarbij het de ondersteuning voor Android Wear toevoegde. Zelfs kwam er een soort van Google Now-functie in Wunderlist; het maken van een todo via spraakinvoer. Wanneer Wunderlist 3 uitgebracht zal worden is nog even afwachten, maar dit zal niet gek lang meer duren, zo is de verwachting. De huidige versie van Wunderlist; Wunderlist 2, werd in december van 2012 uitgebracht.

Via de speciale pagina van Wunderlist, kan je je aanmelden voor een e-mailnotificatie als Wunderlist 3 beschikbaar is.

Wunderlist: Taken & lijsten
Wunderlist: Taken & lijsten
Ontwikkelaar: 6 Wunderkinder GmbH
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel