Microsoft Arrow Launcher update met nieuwe functies; waaronder Wunderlist-ondersteuning

Microsoft heeft haar Arrow Launcher voor Android voorzien van een update. Met de update is de applicatie voorzien van een reeks verbeteringen en nieuwe functies. Door de update moet het gebruik van de applicatie nog prettiger zijn. We zetten de nieuwe functies in Arrow Launcher voor je op een rijtje.

Arrow Launcher update

Microsoft heeft haar launcher “Arrow Launcher” onlangs geüpdatet met enkele handige functies. Zo biedt de launcher nu ondersteuning voor Wunderlist, zodat je nooit meer een herinnering hoeft te missen. Eerder werd ook Outlook van Microsoft uitgebreid met ondersteuning voor onder andere Wunderlist.

Ook is het sinds de update mogelijk om je meest gebruikte applicaties andersom te tonen. Dit houdt in dat je meest gebruikte applicaties niet vanaf boven naar onder worden gesorteerd, maar van onder naar boven. Op die manier is volgens Microsoft het makkelijker om je applicaties te openen als je je smartphone met één hand bedient.

Een andere handige functie is “Recent Page”. Op dit startscherm zie je de laatste activiteiten, zoals laatst gebruikte applicaties, recent geschoten foto’s en laatste telefoontjes. Sinds de update is het mogelijk om in “Recent Page” acties te verbergen. Iemand die toevallig over je schouder meekijkt hoeft natuurlijk niet alles te kunnen zien wat je de afgelopen tijd hebt uitgevoerd op je smartphone!

Downloaden

Arrow Launcher is gratis te downloaden in de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel