Microsoft integreert Wunderlist, Facebook en Evernote in Outlook app

Microsoft heeft haar Outlook applicatie voor Android uitgebreid met een aantal integraties. Het is bijvoorbeeld nu mogelijk om je takenlijst van Wunderlist rechtstreeks in je mail te bekijken. Daarmee moet Outlook een centraal punt worden in jouw productiviteit.

Outlook integraties

Wie gebruik maakt van de Outlook app zal merken dat er een drietal nieuwe integraties te vinden zijn. Microsoft heeft deze integraties geïntroduceerd als zogeheten Calender Apps, apps die je helpen bij het inrichten van je tijd en agenda. Na het overnemen van de agenda-app Sunrise heeft het team achter deze agenda hard gewerkt voor Microsoft aan de nieuwe integraties.

De Facebook integratie helpt je bijvoorbeeld met het herinneren van verjaardagen en evenementen. Bij de Facebook evenementen is het wel noodzakelijk dat je hebt aangegeven dat je komt.

Evernote Outlook

Middels de Evernote integratie bekijk je rechtstreeks vanuit Outlook je aantekeningen en takenlijsten. Wunderlist brengt al je to-do items samen in Outlook, waarbij de belangrijkste items bovenaan worden geplaatst.

Wunderlist Outlook

De Outlook app van Microsoft is gratis te gebruiken en te downloaden uit de Google Play Store.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel