Wunderlist maakt agenda-integratie in Outlook mogelijk

Taken en lijsten applicatie Wunderlist maakt agenda-integratie met de Outlook-app mogelijk op Android. Outlook van Microsoft krijgt er wederom een handige integratie bij, in drie simpele stappen maak je gebruik van deze productieve integratie.

Wunderlist in Outlook

Door middel van de nieuwe integratie kun je zelf Wunderlist-lijsten toevoegen aan Outlook. Eerder werd Outlook al uitgebreid met een aantal nieuwe integraties zoals Facebook en Evernote.

Wunderlist Outlook integratie

Om gebruik te kunnen maken moet je in het bezit zijn van de Outlook en Wunderlist-app op je smartphone. Wanneer je deze nog niet hebt geïnstalleerd, download deze dan via de linkjes onder dit bericht. Vervolgens tik je onder in de Outlook-app op het kalender icoon, daarna op het menu linksboven en vervolgens op kalender apps. Vervolgens activeer je Wunderlist door in te loggen waarna je aan de slag kunt.

In Outlook kun je na het koppelen van je Wunderlist-account één of meerdere lijsten selecteren die je wilt toevoegen aan Outlook. Heb je meerdere taken dan worden deze boven je evenementen getoond zodat je in een oogopslag kunt zien wat je nog moet doen. Door op een taak te tikken krijg je meer informatie te zien.

Beide apps zijn te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande buttons.

Wunderlist: Taken & lijsten
Wunderlist: Taken & lijsten
Ontwikkelaar: 6 Wunderkinder GmbH
Prijs: Gratis+
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel