Wunderlist 3.4.0 uitgebracht met fris uiterlijk en nieuwe functies

Wunderlist, een van de populairste taken-apps voor Android, is geüpdatet naar versie 3.4.0. Met de update voor Wunderlist for Android is er een nieuwe, frisse look te vinden. Ook hebben de ontwikkelaars een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de applicatie.

Wunderlist 3.4.0

Wunderlist is voorzien van een update. De nieuwe uitstraling zorgt ervoor dat je direct een overzicht krijgt te zien op je startscherm. De avatar is geminimaliseerd waardoor je in een oogopslag je lijsten krijgt te zien. Ook moet het volgens de ontwikkelaars makkelijker zijn om een taak toe te voegen aan je Wunderlist.

Wunderlist 3.4.0

Snel een taak toevoegen

In de nieuwe versie van Wunderlist kan je snel een taak aanmaken vanuit de notificatiebalk. Door bij je accountinstellingen > berichten, de functie ‘Quick Add Notification’ in te schakelen kan deze functie geactiveerd worden. Zo kan je tussendoor (bijvoorbeeld tijdens het Whatsappen) snel een taak aanmaken zonder omwegen.

Wunderlist 3.4.0

Google Now

Wunderlist 3.4.0 heeft ook de ondersteuning gekregen voor Google Now. Hiermee kunnen taken getoond worden als kaart in Google Now. Als je toestel op Android 6.0 Marshmallow draait kan je ook gebruik maken van Now On Tap, waarmee je nog snellere relevante informatie kunt vinden over je taak. Heb je in een lijst gezet dat je een bepaalde film moest kijken, dan kan je dankzij Now on Tap direct meer over de film vinden.

Wunderlist 3.4.0

De update voor Wunderlist is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Downloaden van Wunderlist kan via de onderstaande button.

Wunderlist: Taken & lijsten
Wunderlist: Taken & lijsten
Ontwikkelaar: 6 Wunderkinder GmbH
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel