Wunderlist brengt grote Android Wear-update uit

De taken-app Wunderlist heeft een grote update uitgebracht om de functionaliteit met Android Wear uit te breiden. De app Wunderlist maakt het hierdoor nog gemakkelijker om je smartwatch te gebruiken voor taken.

Wunderlist heeft een update uitgebracht voor de Android-app van de taken-app. In de nieuwe versie van de applicatie zijn de mogelijkheden voor het gebruik van Wunderlist in combinatie met je Android Wear smartwatch flink uitgebreid. In juli werd de ondersteuning voor Android Wear toegevoegd aan Wunderlist. Met de update van vandaag zijn de mogelijkheden flink uitgebreid. Tot op heden kon je enkel de meldingen van herinneringen bekijken en nieuwe taken aanmaken, maar nu kan je meer!

wunderlist

Wanneer je bijvoorbeeld in de supermarkt bent kan je middels spraakbesturing direct Wunderlist openen en bijvoorbeeld gelijk je boodschappenlijstje raadplegen. Het handige is, is dat je in de applicatie van Wunderlist kan aangeven welke lijst bij het openen op de wearable geopend moet worden. Op deze manier heb je dus in een oogopslag de gewenste lijst tot je beschikking.

De update voor Wunderlist kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Wunderlist: Taken & lijsten
Wunderlist: Taken & lijsten
Ontwikkelaar: 6 Wunderkinder GmbH
Prijs: Gratis+

via Cult of Android

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel