AccuWeather update: volwaardige Android Wear-ondersteuning en Minutecast

De ontwikkelaars van de weer-app AccuWeather hebben een update uitgebracht voor de applicatie. In de nieuwe versie van AccuWeather is volwaardige Android Wear ondersteuning toegevoegd. Daarnaast heeft AccuWeather een nieuwe functie toegevoegd voor Nederlandse gebruikers.

accuweather Minutecast

AccuWeather Minutecast

Weer-app AccuWeather heeft een update uitgebracht voor de gelijknamige toepassing. In de nieuwe versie draait alles om de ondersteuning voor de wearables met Android Wear en de toevoeging van een nieuwe functie; Minutecast. Minutecast laat zien of we binnen 120 minuten neerslag kunnen verwachten, of dat het droog blijft. Deze functie was al beschikbaar voor o.a. de Amerikaanse gebruikers en nu dus ook voor de Nederlandse locaties.

accuweather android wear

Android Wear

AccuWeather heeft verder volwaardige ondersteuning toegevoegd voor Android Wear. Het is mogelijk de AccuWeather-app op je smartwatch op te starten middels spraakcommando of gewoon via aanraking. Vervolgens krijg je overzicht in de actuele temperatuur, de neerslagkans voor de komende 60 minuten, de verwachting voor de komende uren en eventuele waarschuwingen. Helaas is een buienradar nog niet te vinden op de Android Wear; maar wie weet komt die nog in de toekomst.

> Bekijk hier de grote accurate weer-app test

Wij hebben uiteraard ook de applicatie geïnstalleerd en hem geopend op de LG G Watch R met Android Wear, maar helaas… data unavailable. Hier dus geen geslaagde test, maar als de applicatie het bij jou wel doet, horen we dat natuurlijk graag!

AccuWeather weerbericht
AccuWeather weerbericht
Ontwikkelaar: AccuWeather
Prijs: Gratis+

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel