Microsoft To Do 2.0: alternatief voor Wunderlist is nu nog beter met nieuw design

Microsoft heeft een grootse update uitgebracht voor haar eigen taken-app; Microsoft To Do. Met deze nieuwe versie van de app moeten de gebruikers van Wunderlist overgehaald worden om over te stappen.

Microsoft To Do 2.0

In de Google Play Store is Microsoft To Do 2.0 uitgebracht; de nieuwste versie van de applicatie. Het bedrijf is nog steeds van plan dat het Wunderlist kan vervangen; een taken-app die door Microsoft enige tijd geleden is ingelijfd. Met de eerste versie van de applicatie leek dit niet echt te lukken. Gaat dat met deze versie wel lukken?

Microsoft To Do 2.0

Microsoft heeft Microsoft To Do van veel verbeteringen en vernieuwingen voorzien. Dit resulteert in ieder geval in een compleet nieuw design met een frisse uitstraling. Het ziet er allemaal net wat moderner en beter uit. De taken-app kent een nauwe integratie van de verschillende Microsoft-diensten. Waaronder de Microsoft Launcher.

Microsoft To Do 2.0

Vanaf je startscherm heb je toegang tot je verschillende lijsten en krijg je bij ‘Mijn Dag’ inzicht in de taken die je vandaag hebt staan. Ook zie je welke andere taken er gepland staan en welke opdrachten aan jou zijn toegewezen.

Microsoft To Do 2.0

De visuele verbeteringen laten zich zien in een kleurrijker geheel en meer mogelijkheden voor het personaliseren van de toepassing. Microsoft To Do moet Wunderlist vervangen, en dat zien we ook terug in het design. Denk aan de kaartweergave van taken en het importeren van lijsten en taken uit Wunderlist. Je kunt kiezen uit een licht en donker thema en ook kun je de bekende Fernsehturm uit Berlijn (bekend uit Wunderlist) als achtergrond instellen.

Microsoft To Do 2.0

In Microsoft To Do kun je je taken en lijsten synchroniseren met andere platformen, waaronder iOS, Android, Mac, Windows en de webversie. Tevens kun je in de Android-app schakelen tussen persoonlijke en zakelijke lijsten en meerdere accounts toevoegen.

Update

De update wordt vanaf nu uitgerold, maar het kan even duren voordat deze bij iedereen beschikbaar is. Je kunt de applicatie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft To Do: Lists & Tasks
Microsoft To Do: Lists & Tasks
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel