Taskade is een nieuwe taken-app vol handige mogelijkheden

Android (en iOS) is een taken-app rijker; Taskade. Deze recent uitgebrachte task-app zorgt ervoor dat je overzicht krijgt in je taken en hierbij onderscheid kunt maken tussen bijvoorbeeld werk en privé. Daarbij kun je ook anderen uitnodigen voor je groep.

Taskade app

In de Taskade app start je met een overzicht van verschillende lijsten. Je kunt je takenlijsten groeperen zodat je orde kunt scheppen in de vele opdrachten die je moet doen. Denk aan het scheiden van zakelijke en privé-taken. Bij het maken van een taak kun je ook subtaken aanmaken en zo taken onderverdelen onder meerdere dingen die je uit moet voeren.

Wanneer je bezig bent met het invoeren van je taak, kun je woorden ook markeren met een markeerkleur waardoor ze sneller opvallen. Tevens kun je de inspringing veranderen en de tekstopmaak veranderen naar eigen wens. Een andere handige feature is dat je anderen kunt uitnodigen voor jouw takenlijst; hierbij kun je kiezen voor een link waarmee anderen alleen kunnen kijken of anderen ook kunnen bewerken. Tof daaraan is dat de ander hiervoor geen Taskade app nodig heeft; en jij de wijzigingen direct realtime op het scherm van je smartphone krijgt te zien.

De Taskade app biedt ook een chat-functie in de app zelf; zodat je met elkaar kunt overleggen en discussiëren. Bij een taak zie je ook een voortgangsbalk zodat je kunt zien hoever je bent met die specifieke taak. De app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Taskade - To-Do Lists & Tasks
Taskade - To-Do Lists & Tasks
Ontwikkelaar: Taskade
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel