Any.Do 4.0 verschenen: taken-app krijgt geïntegreerde kalender en assistent

Any.Do kwam in november met een grote update voor de iOS-app. Eindelijk is Any.Do 4.0 nu ook voor Android beschikbaar. De update brengt een compleet vernieuwde taken-app met nieuwe functies. Denk aan de geïntegreerde kalender en eigen assistent.

Any.Do 4.0

Er staat een update klaar voor de taken-app Any.Do. Het gaat om de update die in november vorig jaar al werd vrijgegeven voor de applicatie. De update brengt verschillende nieuwe functies. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van de intelligente assistent.

Any.Do 4.0

Assistent

Deze helpt je bij het maken van taken. Denk aan het kopen van een verjaardagscadeau voor je moeder en geeft hierbij suggesties. Het is niet helemaal duidelijk hoe de slimme assistent er precies uit komt te zien in de praktijk De slimme assistent functie wordt in de komende maanden breed uitgerold voor het publiek en bevindt zich nu nog in beta.

Geïntegreerde kalender

Een ingebouwde agenda is nu ook te vinden in Any.Do 4.0. De kalender geeft je een overzicht van de agenda-items en kan deze inladen vanuit de agenda-app op je telefoon of tablet. Daarbij krijg je een overzicht van afspraken per dag, week en maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om nieuwe items toe te voegen aan de agenda.

Android 7.0 Nougat

Gebruikers met Android 7.0 Nougat en hoger kunnen vanuit het notificatievenster direct een nieuwe reminder aanmaken. Tevens worden app shortcuts ondersteunt en kun je dus snel de agenda openen of je dag plannen met taken.

Downloaden

De update Any.Do 4.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de taken-app downloaden via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel