Microsoft brengt nieuwe taken-app To-Do uit met focus op vandaag

Microsoft heeft een eigen nieuwe taken-applicatie uitgebracht waarmee je gemakkelijker je dag kunt plannen. De app heet Microsoft To-Do en focust op hetgeen wat je vandaag moet doen. Daarbij moet het je productiviteit bevorderen en stress verminderen.

Microsoft To-Do

In de Google Play Store is de nieuwe taken-app To-Do van Microsoft verschenen. De applicatie is gratis beschikbaar en doet denken aan Wunderlist. Deze app werd twee jaar geleden door Microsoft overgenomen. Overigens is deze app ook afkomstig van hetzelfde team.

Microsoft To-Do focust zich op de taken die vandaag te doen staan. Hierbij toont het de taken in een overzichtelijke weergave. Je items worden gesynchroniseerd met andere apparaten zoals smartphones of de computer, doordat je de app gebruikt met een Microsoft-account. Tevens kan het synchroniseren met Outlook, Inbox 365 en er komen binnenkort meer functies uit Wunderlist. Helaas is er geen koppeling tussen To-Do en Wunderlist, en het is de vraag of dit het begin is van het einde van Wunderlist.

Bij je taken kun je notities toevoegen en een begin- en einddatum toevoegen. Daarnaast kun je in het overzicht schakelen tussen alle taken en de taken die vandaag moeten gebeuren. Wanneer je over een taak veegt wordt deze als voltooid gemarkeerd. In Microsoft To-Do kun je ook wisselen van thema, al lijkt dit nog niet helemaal vlekkeloos te werken op mijn toestel.

Microsoft To-Do

Downloaden

De Microsoft taken-app kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft To Do: Lists & Tasks
Microsoft To Do: Lists & Tasks
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel