Google adverteert met Androidify op billboard zo groot als een voetbalveld

Op Time Square in het Amerikaanse New York is vanaf vandaag een groot billboard te zien met een reclame van Android. Het mega billboard waarop wordt geadverteerd met Androidify karakters heeft bijna een lengte van een voetbalveld. Google biedt mensen de mogelijkheid om hun eigen Androidify-karakter in beeld te laten komen.

Google zal vanaf vandaag, 25 november, adverteren met Androidify op Times Square in New York. Met de Androidify karakters wil Google het Android besturingssysteem nog bekender maken dan het al is. Het reclamescherm heeft een breedte van bijna een voetbalveld en een hoogte van zo’n acht verdiepingen. Het scherm bestaat uit maar liefst 24 miljoen pixels en het LED-scherm heeft de hoogste resolutie met deze grootte van de wereld.

notthesame androidify

Voorbijgangers kunnen met de Androidify applicatie hun eigen personage van Androidify ‘doorsturen’ naar het grote scherm. Dit kan zo wel via de iOS-app als de Android-app van Androidify. Mocht je al een geweldige eigen personage van Androidify hebben gemaakt, maar niet naar Times Square kunnen, dan kan het alsnog zijn dat Google je personage laat zien. In dat geval zal Google je een mailtje sturen met het moment en de foto dat jouw karakter in beeld is geweest.

In de onderstaande video vind je een demonstratie van het onlangs gepresenteerde billboard. Onlangs schreven we al dat Google flink inzette op Android met een Androidify campagne waarin over de hele wereld grote Androidify-karakters waren te vinden.

via

Lees ook

Reageer op dit artikel