Google Play Gift Cards vanaf 16 oktober verkrijgbaar in Nederland

Eindelijk komt de Google Play cadeaukaart naar Nederland. Vanaf 16 oktober 2015 zullen de Play Gift Cards van Google verkrijgbaar zijn bij de Nederlandse vestigingen van Primera. Al langere tijd zijn de Play Gift Cards verkrijgbaar in andere landen, waaronder België.

Google Play Gift Cards

Vanaf 16 oktober zullen de Google Play Gift Cards verkrijgbaar zijn bij de Nederlandse winkels van Primera. Eerder kwam de winkelketen al met cadeaukaarten voor onder andere Nintendo, Netflix en de bekende iTunes-kaarten. De Google Play Gift Cards kunnen gebruikt worden om apps, boeken, muziek of andere content te kopen via de Google Play Store. Op dit moment is dat alleen mogelijk met de creditcard, PayPal en bij verschillende providers. Tevens kan een tegoedbon ingewisseld worden of kan er geld verdiend worden met de app Google Opinion Rewards.

play-gift-card-belgie

Het te besteden bedrag zal nooit verlopen en kan over meerdere aankopen besteed worden. Sinds december vorig jaar kunnen inwoners van België ook de Play Gift Cards aanschaffen bij verschillende winkels, en ook in Duitsland is de cadeaukaart al langere tijd te koop. Naar verwachting zullen in Nederland dezelfde tegoeden gehanteerd worden. Dat zou betekenen dat de Google Play Gift Card beschikbaar is met een tegoed van 15, 25 of 50 euro.

via EB

Lees ook

Reageer op dit artikel