T-Mobile biedt mogelijkheid tot kopen Android-apps via rekening

Telecomprovider T-Mobile heeft zojuist bekend gemaakt dat het vanaf vandaag mogelijk is, om Android-apps af te rekenen via de telefoonrekening. Applicaties die aangeschaft worden via de Google Play Store moesten tot nu toe per creditcard betaalt worden, maar dat is vanaf nu verleden tijd voor klanten van T-Mobile.

Na KPN en Hi maakt ook T-Mobile het mogelijk om Android applicaties aan te schaffen, en deze af te rekenen via de maandelijkse factuur. Bij de BlackBerry App World en de Windows Phone Store bood T-Mobile deze mogelijkheid al. Wanneer een betaalde applicatie aangeschaft wordt, is deze aan het eind van de maand terug te zien op de factuur van de klant. Wel moeten klanten voor de betaling instellen dat ze deze manier van betalen willen gebruiken. Deze manier van betalen kan overigens ook weer uitgeschakeld worden.

T-Mobile Play Store S3

T-Mobile laat weten: “Veel van onze klanten hebben een Android smartphone. Met apps en digitale diensten zoals muziek en games halen onze klanten nog meer waarde uit mobiel internet.” Niet alleen nieuwe applicaties kunnen betaalt worden middels de telefoonrekening, ook in-app aankopen kunnen worden afgerekend via de factuur.

Lees ook

Reageer op dit artikel