Nieuwe KPN-abonnementen vanaf vandaag verkrijgbaar: alle details

KPN lanceerde eerder deze maand haar nieuwe abonnementen. Bij een aantal van deze abonnementen is het mogelijk om je bundel ook in het buitenland te gebruiken. Vanaf vandaag, maandag 26 september zijn de oude abonnementen verleden tijd en kan je enkel nog kiezen uit de nieuwe abo’s van KPN. We zetten alle details voor je op een rijtje.

Nieuwe KPN abonnementen

Vanaf vandaag zijn er bij telecomprovider KPN nieuwe abonnementen ingevoerd. De nieuwe tariefplannen van de provider bestaan in totaal uit zes vormen. Voortaan zijn alle abonnementsoorten sim-only. Wil je er een toestel bij, dan dien je deze of los aan te schaffen, of bij je abonnement te nemen waarbij je gedurende het contract maandelijks een X bedrag betaalt, bovenop je abonnement. De abonnementen werden begin deze maand aangekondigd.

Zorgeloos

De Zorgeloos bundels laten je je bundel in binnen- en buitenland gebruiken. Binnen de Europese Unie kan je je data- minuten- en SMS-bundel gewoon gebruiken zoals in Nederland. Houd er wel rekening mee dat KPN kleine lettertjes hanteert. Zo is er een maximum van 60 dagen per jaar waarop je zonder kosten je databundel in het buitenland mag gebruiken. Maak je hier meer gebruik van, dan zal KPN contact met je opnemen om dit met je door te nemen.

Verbruik je in Nederland meer dan je databundel, dan wordt de snelheid teruggeschroefd naar een snelheid van 64kbit/s. Doe je dit in het buitenland, dan wordt internet automatisch uitgeschakeld en kan je aanvullend een databundel voor het buitenland afsluiten.

Prijzen

Hoewel je de bundel nu ook in het buitenland ‘zonder extra kosten’ kunt gebruiken, zijn de prijzen van de nieuwe abonnementen wel hoger. KPN geeft nog wel steeds 5,00 euro per maand korting voor degenen die al een mobiel abonnement hebben op hun adres of klant zijn van KPN voor internet/tv. We zetten de nieuwe mobiele abonnementen voor je op een rij.

Voor in Nederland

Budget 150 minuten/SMS Actieprijs: €15,00 p/m (2 jr), €16,00 p/m (1 jr) (normaal €16,00 p/m)
Basis 200 minuten/SMS – 1GB Actieprijs: €20,00 p/m (2 jr), €22,50 p/m (1 jr) (normaal €25,00 p/m)

Nederland en EU

Zorgeloos Instap Onbeperkt minuten/SMS – 1GB Actieprijs: €25,00 p/m (2 jr), €32,50 p/m (1 jr) (normaal €40,00 p/m)
Zorgeloos Standaard Onbeperkt minuten/SMS – 5GB Actieprijs: €30,00 p/m (2 jr), €37,50 p/m (1 jr) (normaal €45,00 p/m)
Zorgeloos Premium Onbeperkt minuten/SMS – 10GB en Spotify Premium Actieprijs: €40,00 p/m (2 jr), €47,50 p/m (1 jr) (normaal €55,00 p/m)

Nederland, EU, VS en Canada

Zorgeloos Premium Plus Onbeperkt minuten/SMS – 20GB en Spotify Premium Actieprijs: €99,00 p/m (2 jr), €104,00 p/m (1 jr) (normaal €109,00 p/m)

Houd er rekening mee dat dit de prijzen zonder toestel is, deze komt er afhankelijk van je keuze nog bovenop. De abonnementen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de verschillende (web-) winkels zoals Belsimpel, Mobiel en natuurlijk KPN zelf.

Wil je alles weten over 4G? Raadpleeg ons uitgebreide artikel met alles over 4G.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel