T-Mobile stunt met flinke kortingen tijdens Mobile Madness Maand

Telecomprovider T-Mobile pakt de komende maand flink uit tijdens de Mobile Madness Maand. Verschillende aanbiedingen moet de consument aanspreken om een abonnement af te sluiten bij de roze telecomaanbieder. Zo krijg je tot 50 procent korting en betaal je geen aansluitkosten.

T-Mobile Mobile Madness Maand

Vandaag, op maandag 22 augustus, begint T-Mobile met de Mobile Madness Maand. In de periode tot en met 18 september 2 oktober geeft T-Mobile op verschillende toestellen grote kortingen. Zo betaal je geen aansluitkosten (die normaal rond de 30 euro bedragen) en krijg je gedurende het contract tot 50 procent korting op het Stel Samen & Stel Bij abonnement.

LG G5 USB Type-C

Aanbiedingen

Een voorbeeld van een aanbieding is de Samsung Galaxy S7 die met 6GB internet, onbeperkt bellen en 120 minuten in de EU voor 42,00 euro per maand de deur uit gaat. Of een Sony Xperia X voor 39,00 euro p/m met hetzelfde eerder genoemde abonnement. De LG G5 kost met dit abonnement 37,00 euro p/m en de Huawei P9 komt uit op 35,00 euro per maand.

Wanneer je liever voor een sim-only abonnement gaat, kan je ook profiteren van de Mobile Madness maand. Voor 3GB internet en 120 minuten in NL en EU betaal je 20,00 euro per maand bij een contract van 24 maanden. Een overzicht van alle aanbiedingen van Mobile Madness vind je op de website van T-Mobile via deze link. Ook bij Coolblue en Belsimpel zijn de aanbiedingen te vinden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel