KPN en Tele2 geven klanten gratis 100MB voor in het buitenland

Voor de vakantie hebben telecomprovider Tele2 en KPN een cadeautje voor hun klanten. Beide providers geven klanten gratis 100MB internet om te gebruiken in het buitenland. Op deze manier kan je gratis kennis maken met het gebruik van mobiel internet buiten Nederland.

Gratis mobiel internet in het buitenland

Tele2 en KPN geven een hun klanten de mogelijkheid om kosteloos te internetten in het buitenland met een 100MB bundel. Hiermee moet internet in het buitenland gestimuleerd worden. Volgens Tele2 zijn we met zijn allen nog te bang om te internetten buiten Nederland.

Tele2

De gratis bundel is alleen binnen de EU te gebruiken en geldt ook voor de landen Noorwegen en Zwitserland. Bij Tele2 zouden niet alle klanten de gratis bundel krijgen, alleen klanten die al gebruik maken van internet. Daarbij zou de van oorsprong Zweedse provider een e-mail sturen naar de klanten die in aanmerking komen voor de 100MB buitenland-bundel. De bundel kan gebruikt worden in de periode tot en met 5 september 2016.

smartphone vakantie

KPN

Bij KPN krijgen alle consumenten met een mobiel abonnement bij KPN de EU bundel 100 voor in het buitenland. Hiermee kan je niet alleen de 100 ‘units’ gebruiken voor internet, maar ook gebruiken om mee te bellen of mee te sms’en. Klanten dienen deze gratis bundel te activeren in de MijnKPN app. Na activatie is de bundel 31 dagen geldig en deze actie loopt tot en met 31 december 2016.

Klanten die gebruik maken van de buitenlandbundel krijgen een bericht als de bundel bijna op is, en definitief op is. Daarna kan je ervoor kiezen om een buitenland-bundel af te sluiten bij de provider.

Eerder presenteerde zowel KPN als Tele2 nieuwe buitenlandbundels.

Lees ook: Goedkoop op vakantie dankzij deze 6 handige apps

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel