ANWB Vakantiehulp app: tips, advies en informatie voor op reis

De ANWB heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Met de ANWB Vakantiehulp app heb je een toepassing binnen handbereik die absoluut van pas kan komen tijdens je reis. Tanken in het buitenland, milieuzones in Duitsland en diverse andere, handige tips kan je vinden in de ANWB Vakantiehulp app.

ANWB Vakantiehulp

In de Google Play Store heeft de ANWB een nieuwe applicatie uitgebracht; ANWB Vakantiehulp. Deze toepassing helpt je met de voorbereiding op je vakantie en geeft je ook onderweg tips van 43 Europese bestemmingen. Deze informatie is offline op te slaan en dus te bereiken in het buitenland zonder internetverbinding.

De ANWB Vakantiehulp app geeft je nog veel meer tips, informatie en antwoorden. Je vindt de informatie gesorteerd per land. Denk aan de verkrijgbaarheid van soorten brandstof, de verwachting van de verkeersdrukte op de wegen in het buitenland en hoe het zit met tolwegen. Mocht je in geval van nood hulp nodig hebben, ook dan kan je hierover informatie vinden in de app.

ANWB Vakantiehulp geeft je ook juridische tips zoals overboeking van vliegtickets, klachten over je reis en tips over wanneer je bent geflitst. Ook verkeersregels, medische informatie en een checklist voor de voorbereiding vind je allemaal terug in de ANWB app.

Ben je lid van de ANWB, en heb je een Mijn ANWB-account? Dan kan je alle functies in de applicatie gratis gebruiken. Wanneer je dit niet hebt, dan kan je niet alle functies in de Vakantiehulp app gebruiken. De app is gratis te installeren uit de Play Store via onderstaande button.

De beste vakantie-apps? Bekijk de DroidApp vakantiespecial.

ANWB Vakantiehulp - Handig voo
ANWB Vakantiehulp - Handig voo
Ontwikkelaar: ANWB
Prijs: To be announced
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel