ANWB Camping: flinke update voor handige kampeer-app

De ANWB heeft de Android-app ANWB Camping voorzien van een flinke update naar versie 1.5. De kampeer-app van de toeristenbond is uitgebreid met verschillende extra functies, waaronder het direct boeken van een kampeerplaats.

ANWB Camping app

In de Play Store is een update verschenen van de ANWB Camping app. Deze applicatie is een must voor de liefhebbers van kamperen in binnen- en buitenland. Versie 1.5 van de ANWB Camping app brengt verschillende nieuwe functies en verbeteringen met zich mee. Zo is het vanaf nu mogelijk om direct een reservering te plaatsen voor een camping. Ook is de camping-pagina vernieuwd en is de weergave hiervan beter.

ANWB Camping app

Kamperen

Bij campings kan je niet alleen de standaard foto’s bekijken, maar bij een aantal campings ook de 360-graden foto’s. Zo kan je de camping van je keuze nog beter bekijken. De ANWB heeft niet stilgezeten, want ook de filters zijn verbeterd en zijn de offline kaarten geoptimaliseerd.

In de ANWB Camping app zijn meer dan 56.000 reviews te vinden van kampeerders en de database telt meer dan 8.750 campings in 27 Europese landen. Wil je kamperen in de Benelux, dan is de applicatie gratis te gebruiken. Voor 99 eurocent per land kan je andere landen aanschaffen om de campings te bekijken. ANWB Campings geeft je de mogelijkheid informatie offline op te slaan en biedt daarnaast ook uitgebreide achtergrondinformatie en tips.

Downloaden

ANWB Camping 1.5 kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

ANWB Camping
ANWB Camping
Ontwikkelaar: ANWB
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel