ANWB Fietsen app: vanaf nu gratis de mooiste routes

Nederland is een echt fietsland. Met de Tour de France voor de deur wil de ANWB met de app ‘ANWB Fietsen’ ook ons meer aan het fietsen krijgen. Met de update voor deze handige app kan je nu zonder problemen je eigen route plannen of een van de vele routes fietsen.

ANWB Fietsen app

De ANWB heeft de app ‘ANWB Fietsen’ voorzien van een update. Vanaf nu zijn de functies niet meer tegen betaling beschikbaar, maar helemaal gratis. Aan de hand van de fietsknooppunten die je door heel Nederland tegen kan komen kan een eigen route gepland worden. Deze functie is nu beschikbaar via de applicatie.

ANWB Fietsen app

Daarbij kan je met een (gratis) account ook je route bekijken op meerdere apparaten, maar voor de app zelf is niet perse een account noodzakelijk.

In ANWB Fietsen kan je naast zelf routes plannen ook kiezen voor de 49 routes die door de ANWB zijn uitgestippeld. Je ziet daarbij precies hoeveel kilometer lang de fietsroute is en hoelang je er gemiddeld over zal doen. Tijdens het fietsen kan je de fietsnavigatie gebruiken om zo niet te verdwalen.

ANWB Fietsen app

Mocht je onverhoopt pech krijgen met je fiets, dan kan je via de ANWB Fietsen app direct (tegen betaling) de Wegenwacht Fiets Service inschakelen. Helemaal zin nu om op de fiets te stappen? Download via onderstaande button dan de ANWB Fietsen app.

ANWB Eropuit
ANWB Eropuit
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel