ANWB Onderweg 2.7 update met nieuwe mogelijkheden

De ANWB Onderweg app is de meest gedownloade app voor in het verkeer. In de Play Store is ANWB Onderweg 2.7 uitgebracht met nieuwe functies en een aantal vernieuwingen.

De ANWB Onderweg app heeft een update uitgebracht met een aantal handige toevoegingen. Bij Mijn Routes is de reisafstand toegevoegd, weergave parkeertarieven verbeterd en zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd op het gebied van nauwkeurigheid van bestaande functies. De app is meer dan 500.000 keer gedownload via de Play Store.

De reisafstand berekening en het advies voor goedkoper parkeer-advies is verbeterd in de auto/OV routeplanner. Hierdoor zal de reisafstand nauwkeuriger worden weergeven en zijn er meer parkeerlocaties toegevoegd. Bij de parkeerlocaties is de kaartweergave met parkeertarieven verbeterd.

Bij het onderdeel mijn routes, is er vanaf nu ook te zien hoe lang de reisafstand is, OV advies voor als er voor een alternatieve route wordt gekozen en ook is er te zien, of er een samenrijder aanwezig is.

anwb onderweg 2.7

Er is ook aandacht besteed aan de verbetering voor de weergave van files en flitsers. Zo is de weergave van de flitsers op de kaartuitsnede verbeterd, de verkeerskaart met flitsers, files en wegwerkzaamheden zijn verduidelijkt. Bij Mijn Routes & routeplanner zijn de files vanaf nu ook op de kaart te zien zodat je weet wanneer je vertraging hebt onderweg.

Daarnaast is er nog een volg mij modus toegevoegd aan de kaarten voor onderweg. Het helpt je makkelijk zoeken naar tankstations, parkeerplekken en bij het vermijden van files & werkzaamheden.

ANWB Onderweg & Wegenwacht
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Ontwikkelaar: ANWB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel