vanAnaarBeter 2.0 uitgebracht met nieuwe uitstraling

De Van A naar Beter applicatie voor Android is flink onder handen genomen. De applicatie van vanAnaarBeter heeft een geheel nieuwe gebruikservaring en is met de update naar 2.0 helemaal weer bij de tijd.

Het vinden van actuele en toekomstige werkzaamheden op de Nederlandse snelwegen kon al met de vanAnaarBeter-app, maar vanaf nu kan dat nog beter. In de update die is verschenen is de vanAnaarBeter-applicatie helemaal onder handen genomen. De vormgeving van de applicatie is gemoderniseerd en heeft een compleet vernieuwde bediening.

start vananaarbetermenu vananaarbeter

Wegwerkzaamheden op de Nederlandse snelwegen kunnen gemakkelijk gevonden worden op wegnummer of datum. Daarnaast kan met de routeplanner bekeken worden of er op jouw route werkzaamheden gaande zijn, of gepland zijn. Nieuw in de app is dat er een via-locatie aangegeven kan worden. Routes die je vaker rijdt, kunnen worden opgeslagen zodat je ze voor een later moment weer snel terug kan vinden.

werkzaamheden vananaarbeter kaart vananaarbeter

VanAnaarBeter kan een pushbericht uitzenden wanneer er nieuwe werkzaamheden zijn aangekondigd op jouw route. Ook kan middels een pushnotificatie de gebruiker op de hoogte worden gehouden van een verkeerswaarschuwing. Verbeterd in de applicatie is ook de kaartweergave; wegwerkzaamheden worden duidelijker weergegeven.

De applicatie van vanAnaarBeter is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel