Fuelio 5.6.0: brandstof-app nu ook voor elektrische auto’s

Rijd je een dikke Tesla, een blitse Opel Ampera of een opvallende Nissan Leaf? Dan kan je vanaf nu ook gebruik maken van de app Fuelio. De brandstof-app laat je op een erg handige manier zien hoe het ervoor staat met het verbruik van je auto. Dankzij de update naar Fuelio 5.6.0 kunnen ook elektrische auto’s toegevoegd worden. Maar er zijn meer verbeteringen.

Fuelio 5.6.0

In de Google Play Store is de update voor Fuelio uitgebracht. De update naar versie 5.6.0 is een erg handige update voor de bezitters van een elektrische auto. Fuelio voegt namelijk met de update naar de nieuwste versie de ondersteuning hiervoor toe. Dit betekent dat je een voertuig toe kunt voegen en het elektriciteits-verbruik van je elektrische bolide kunt bijhouden. Je kunt in Fuelio meerdere voertuigen tegelijkertijd beheren.

Rapport

Je kunt in Fuelio rapporten maken waarmee je gedetailleerd inzicht krijgt in de kosten en het verbruik van je auto. Met versie 5.6.0 zijn de mogelijkheden verder uitgebreid voor het samenstellen van een rapport. Je kunt nu nog meer selecties in- of uitschakelen, waarmee je een nog gedetailleerder overzicht krijgt van je auto.

Fuelio 5.6.0

Archiveren

Nieuw is ook in Fuelio dat je een auto kunt archiveren. Middels archiveren wordt de auto niet uit de app verwijderd, maar wordt hij wel verborgen in het menu. Handig als je een auto niet meer gebruikt, maar de gegevens wel voor in een later stadium wilt kunnen inzien.

Downloaden

Fuelio 5.6.0 kan via onderstaande button direct uit de Google Play Store gedownload worden.

Interessant: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel