Tank-app Fuelio met vernieuwde vormgeving in versie 5.5.0

Fuelio 5.5.0 is uitgebracht zojuist in de Google Play Store. De tank-applicatie is een onmisbare app voor de automobilist en geeft je inzicht in de (brandstof-) kosten en het verbruik van je auto. De update geeft de Android-app van Fuelio een aantal frisse elementen mee in het design van de app.

Fuelio 5.5.0

Als je je bewust wilt zijn van hoe zuinig je auto omgaat met je brandstof, dan is de app Fuelio onmisbaar. Daarnaast kan je in de applicatie ook andere autokosten bijhouden en handige statistieken raadplegen. In Fuelio 5.5.0 is het dashboard met een samengevat overzicht rondom het brandstofverbruik van je auto vernieuwd. Wanneer je bij je auto een screenshot hebt toegevoegd, zie je die nu direct in het beginscherm en is ook de lettergrootte wat aangepast.

Mocht je herinneringen ingesteld hebben, bijvoorbeeld om jezelf eraan te helpen herinneren om je olie te peilen, de auto APK te laten keuren of een beurt te plannen voor je auto, dan is ook hiervan de interface licht gewijzigd. Je ziet nu bij iedere herinnering een balk met de voortgang, zodat je kunt zien wanneer het ongeveer aan de beurt is. Tot slot heeft Fuelio bugs gefixt rondom het tonen en doorgeven van reminders. Hierboven zie je de nieuwe interface van Fuelio, hieronder de vormgeving voor de update.

Downloaden

Fuelio 5.5.0 is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store. Raadpleeg ook het interessante overzicht met 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel