ANWB Onderweg krijgt update met geavanceerde routeplanner

De ANWB heeft haar applicatie ‘ANWB Onderweg’ geüpdatet voor Android welke allerlei nuttige informatie voor of tijdens het autorijden weergeeft.  Naast een routeplanner bevat de app nu nog veel meer handigheidjes.

Met de app ANWB Onderweg blijf je op de hoogte van de actuele verkeersinformatie, van flitsers tot files. Ook bevat de app benzineprijzen, parkeertarieven van 150+ gemeentes, snel toegang tot de wegenwacht en hulp bij schade. Verder kun je je geplande route nu ook de snelste route vergelijken met het OV, inclusief de parkeerkosten. Omdat de routes van zowel het openbaar vervoer als met de auto naast elkaar gezet worden, kan je op dat moment bepalen of je met het OV gaat of met de auto. Heb je een ANWB-account, dan kun je nu ook je eigen persoonlijke routes aanmaken.

ANWB Onderweg           ANWB Onderweg 

Parkeerdienst

ANWB biedt ook een eigen parkeer betaalservice, waarmee (mits je ANWB lid bent) eenvoudig betaald kan worden voor de parkeerplaats. De parkeerkosten worden pas achteraf gefactureerd en je zit niet vast aan een abonnement. Deze mogelijkheid is momenteel alleen beschikbaar voor parkeergarages van Q-Park en P&R terreinen met P+Pas.

ANWB zegt hard te werken aan extra functies als het toevoegen van de posities van elektrische laadpalen en notificaties. De update is te vinden in de Google Play Store!

Lees ook

Reageer op dit artikel