Abonnementen T-Mobile met ‘onbeperkt houdbaar’ tegoed worden beëindigd

Klanten die nog gebruik maken van een eerdere abonnementsvorm zoals een T-Mobile Flex of T-Mobile Relax abonnement, krijgen binnenkort van T-Mobile een voorstel. Meer dan 800.000 duizend klanten van de roze provider hebben voor tientallen euro’s aan beltegoed opgebouwd en maken gebruik van een oude abonnementsvorm. Positief aan deze maatregel is dat klanten een abonnement voorgesteld krijgen die goedkoper is dan wat zij nu hebben.

T-Mobile beltegoed

T-Mobile gaat 800.000 abonnees benaderen om een voorstel te doen voor een nieuw abonnementsplan. Het gaat om klanten met een T-Mobile Relax of T-Mobile Flex abonnement die tussen 2005 en 2011 zijn verkocht. Deze abonnementen hadden de mogelijkheid om het beltegoed onbeperkt mee te nemen. Veel T-Mobile klanten bleven bij dat abonnement omdat nieuwe abonnementen van de provider veelal duurder waren. Ook kon het beltegoed niet onbeperkt meegenomen worden.

T-Mobile geeft aan dat het deze stappen neemt om zo de service te kunnen bieden die klanten gewend zijn. Volgens T-Mobile zijn de eerdere abonnementen gekoppeld aan oudere systemen waardoor deze oplossing wordt geboden. Volgens Tweakers biedt T-Mobile haar klanten in alle gevallen een goedkoper alternatief.

De voorstellen die T-Mobile doet worden per klant bekeken. Daarbij blijft het opgespaarde beltegoed behouden en mogen klanten het nieuwe aanbod weigeren. Wel wordt dan het contract beëindigd en verliezen de klanten hun gespaarde tegoed. T-Mobile laat weten dat het gaat om sim-only abonnementen die voorgesteld worden en dus niet in combinatie met een smartphone zijn.

Vanmorgen werd bekend dat T-Mobile iedereen de mogelijkheid geeft om gratis het 4G-netwerk van T-Mobile een maand lang te proberen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel